Cohen Advocaten in Amsterdam

Het kantoor van Cohen Vastgoedadvocatuur in de regio Amsterdam bestaat uit een vakkundige, gespecialiseerde en gepassioneerde advocaat die wordt ondersteund door een team van juristen. Zij kunnen u te allen tijde van deskundig en gespecialiseerd advies voorzien wat betreft vastgoedrecht en huurrecht in Amsterdam. Cohen Vastgoedadvocatuur begrijpt dat cliënten behoefte hebben aan snel en deskundig advies. Snelheid van handelen en praktisch advies staan bij ons centraal. Ons kantoor kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit van haar dienstverlening en de grote mate van betrokkenheid bij cliënten.

Mr. Drs. Marcel L. Cohen

huurrecht amsterdamCohen Vastgoedadvocatuur is opgericht door Mr. Drs. Marcel L. Cohen. Na zijn studie economie, heeft hij zijn rechtenstudie cum laude afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is in 2004 beëdigd en begonnen als advocaat. De specialisatie van Marcel is het vastgoedrecht, in de meest brede zin van het woord. Marcel heeft veel proceservaring en ervaring op de beheer- en exploitatiekant van het vastgoed. Zijn kracht is het koppelen van academische kennis en praktijk. Daarom is hij de aangewezen persoon om u van advies te voorzien wat betreft huur en verhuur.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Heeft u eigenlijk geen geld voor een advocaat, maar heeft u wel een advocaat nodig? De overheid biedt de mogelijkheid van gesubsidieerde rechtsbijstand voor rechtzoekenden die daarvoor in aanmerking komen. Voor vragen over toevoegingen kunt u contact opnemen met Marcel Cohen of maak een afspraak. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.